3 råd til at få smukkere negle

smukke negle med gellak

Medmindre at man er en af de få, som er født med naturligt smukke negle, så kan det kræve noget arbejde og rutine til at få smukke negle. Det gælder lige meget, om man har lange eller korte negle.

Gennem de seneste år er interessen for neglekunst og negleteknik eksploderet, og det er også med god grund. Herunder finder du 3 gode råd til at få smukkere negle.

Pynt dine negle selv

Den nemmeste måde at få smukkere negle er ved at pynte og dekorere dem selv. Alle kender dog til det problem, at normal neglelak hurtigt bliver slidt af eller ikke ser særlig pænt ud. Hvis det er noget, som du selv har bøvlet med og kender til, så frygt ej mere. Du skal bare bruge gellak i stedet for.

Gellak giver dig samme finde kvalitet og holdbarhed, som du kender fra neglesalonerne. Gellak er ikke svært at bruge og lige så snart, at du har fundet teknikken, så kan du ikke lade være med at bruge lakken. Med tiden kan du måske også lave mønstre og andre teknikker. Dine negle kommer med garanti til at se smukkere ud med en flot gellak på neglene.

Hold dine hænder fugtet

Neglenes værste fjende er tørre hænder. Derfor er det utrolig vigtigt, at man sørger for at holde sine hænder og negle godt fugtet. Det kan være med creme, men også med olie, der decideret er lavet til dine til dine negle.

Ligesom man kender det med ens hår, så tørrer ens negle også ud. Derfor er det vigtigt, at man også holder dem fugtet. På den måde kan man også sørge for, at hvis man gerne vil lægge en flot gellak, så kommer den til at se pænere ud på godt fugtede hænder.

Fil dine negle pæne

Det er ikke alle, som tænker over det, men det at file sine negle kan medføre rigtig mange gode ting. For det første kommer dine negle til at have en pæn form, hvilket, sammen med masse fugt, er de bedste grundsten for smukke negle.

Man kan købe vedkendte file til neglens kanter, men man kan også købe neglefile, som er lavet specielt til neglenes overflade. Specielt hvis man bruger dem til overfladen, så giver man neglene en masse glans og en god base for neglelakker eller gellakker. Det betyder også, at man øger holdbarheden på sin lak.