Det skal du lave af anderledes aktiviteter med dine venner

Hvis du laver meget det samme, når du er sammen med dine venner, er det nogle gange rart at finde på noget helt nyt. Det er fedt at få noget inspiration, så du får helt nye idéer til hyggelige og anderledes aktiviteter.

Arrangér en whiskysmagning

En anderledes aktivitet er f.eks. at arrangere en whiskysmagning. Det er en sjov og anderledes aktivitet, hvor du og dine venner selv bestemmer, hvor seriøst det skal være. Hvis I er meget engagerede, hvad angår whisky, så er det spændende at tage det lidt mere seriøst, når I smager. Hvis I er knap så engagerede, så er det stadig en sjov aktivitet, hvor I sammen vurderer, hvilke whiskyer I er mest til.

Det behøver ikke nødvendigvis omhandle whisky. Det kan lige så vel være rom, vin el.lign.

Tag ud at klatre

Når du skal finde på nye aktiviteter, så handler det i bund og grund bare om at tænke kreativt, for der er så mange muligheder. Hvis du gerne vil være aktiv sammen med dine venner, så kan du invitere dem med i en klatrepark. Det er en både sjov, spændende og ikke mindst udfordrende aktivitet. Det er også den slags aktivitet, der er god at gøre til en konkurrence, hvis du og dine venner godt kan lide det.

Klatreparker findes både indendørs og udendørs, så der er ingen undskyldninger for ikke at komme afsted.

Overnat i et shelter

Hvis du og dine venner er i humør til en lidt større aktivitet, der også er udfordrende, så kan I tage ud og overnatte i et shelter. Der er noget særligt over at sove udenfor omringet af natur. Det er en fed oplevelse, som I får sammen. I kan lave mad over bål, fortælle gamle historier, udforske ny natur m.m.