Foldekasser hitter blandt børnefamilierne

Foldekasserne kommer i tre forskellige størrelser, som hver især kan bruges på mange forskellige måder. Small er rigtig god til opbevaring af nipsting på køkkenborde, skriveborde eller på badeværelset. Medium er god til opbevaring af tøj og passer ind i de fleste skuffer og skabe. Large er perfekt, hvis du ønsker en større form for opbevaring til fx tøj der ikke passer til sæsonen.

 

Foldekasserne er blevet rigtig populære de seneste år, og det er der god grund til. Kasserne er især blevet populære og et must-have blandt børnefamilierne. Man kunne fx hver især i familien vælge en farve. De farver kasser man har er ens egen og er kun dem, man må pille ved. På denne måde kommer mindre børn ikke til at tage noget eller kigge i noget, de ikke må. Det ville være nemmere for dem at forstå, hvis man giver dem en farve.

 

 

Hvad kan foldekasserne bruges til?

De tre forskellige størrelse kasserne kommer i er gode på hver sin måde. Small, medium og large er perfekt, hvis man ønsker god opbevaring, men man helst ikke vil bruge de klassiske transparente opbevarings kasser. Foldekasserne fra HAY og Aykasa kommer i mange forskellige farver, som man kan mix og match så meget, man ville. De kan pifte børneværelserne op, imens de giver massere af opbevaring.

  • Small foldekasser: Foldekasserne i small er rigtig gode til at opbevare nips ting. Hvis man fx har en masse små ting, som roder på ens skrivebord, kan foldekasserne i small være rigtig praktiske. “Rodet” fra skrivebordet kan lægges op i kasserne, og på den måde sikre man sig et rent skrivebord. Så er det jo bare et plus, at foldekasserne fra LittleHappy er flotte. Small foldekasser kan også bruges ved puslebordet til at opbevare bleer eller creme.
  • Medium foldekasser: Medium foldekasser er rigtig gode til at opbevare legetøj. De kan stables med legetøjet i hvilket vil give mere gulvplads, og barnet vil have sit legetøj samlet et sted. Foldekasserne kan også bruges i skabe og skuffer til at opbevare tøj, strømper eller undertøj. Medium foldekasser er også rigtig smarte, hvis du mangler noget at opbevare dine bade produkter i. Der er huller i bunden og på siderne, så vandet vil nemt kunne løbe ud.
  • Large foldekasser: Large foldekasser er perfekte til at opbevare tøj i, som ikke passer til sæsonen. Large foldekasser kan skubbes under sengen eller lægges oven på skabe. Dette kommer til at give mere plads i skabene, og så er tøjet heller ikke længere væk end, det kan findes frem på 2 minutter. Large foldekasser kan også holde noget af barnets legetøj. Det kan være, at barnet er vokset fra det, og det bare skal gemmes eller, at barnet simpelthen bare har rigtig meget legetøj og noget skal pakkes væk. Lige meget hvad det er, er large foldekasserne gode til opbevare ting, som nødvendigvis ikke behøver at stå fremme hele tiden.

 

Derfor er foldekasser blevet så populære

Du har helt sikkert set de populære foldekasser på de sociale medier som instagram eller pinterest. Hos LittleHappy har vi foldekasserne fra brands som Hay og Aykasa. Kasserne blev populære vildt hurtigt, og det er der også god grund til. De er rigtig smarte til opbevaring, og så er de pæne. Man kan godt tillade sig at lade dem stå fremme, fordi det rent faktisk ser godt ud.

Kasserne er især populære blandt børnefamilier, alle de hundredvis af måder de kan bruges på gavner især børnefamilierne. De er rigtig gode til at opbevarer bleer, legetøj, tøj, badeprodukter osv. Mange børnefamilier vælger at udsmykke børneværelset med foldekasserne, fordi de skaber meget opbevaring men også, fordi de pynter og giver et personligt præg.

Hvis dine børn har svært ved at finde ud af, hvad de må kigge i, og hvad de ikke må røre ved, kan foldekasserne bruges. Vælg en af de mange farver kasserne kommer i, og tag det barnet må pille ved i den farve kasser. På denne måde har barnet nemmere ved at vide, hvad han/hun må kigge i.