Hold en afslappet middag med flere børnefamilier

Har du inviteret flere børnefamilier til middag? Så kan det meget vel være, at du stresser både op til og under middagen. Men det behøver du ikke. Du kan nemlig gøre det nemmere for dig selv på flere måder. Her finder du flere gode råd til, hvordan du kan holde en afslappet middag med flere børnefamilier.

Brug paptallerkener og plastikbestik

Hvis du skal arrangere en middag for flere børnefamilier, skal der bruges en del tallerkener og bestik. I stedet for at bruge almindelige tallerkener samt almindeligt bestik kan du vælge at dække bordet med paptallerkener og plastikbestik.

I kan sagtens alle sammen hygge jer selvom, at du vælger at bruge paptallerkener og plastikbestik. Desuden kan du glæde dig over, at der ikke er så meget oprydning efter middagen.

Få alle til at tage en ret med eller bestil takeaway

For at gøre det hele meget nemmere for dig bør du enten få hver børnefamilie til at tage en ret med, eller du kan vælge at bestille takeaway til jer alle. Takeaway er naturligvis bedst, hvis du bor et sted, hvor du kan få maden leveret, så du ikke selv skal ud ad døren for at hente den. Husk også at købe drikkevarer på nettet, så de bliver leveret direkte hjem til dig.

Lav et hyggeligt hjørne til børnene

Det er ydermere en god idé at lave et hyggeligt hjørne til børnene, så de har noget at lave, mens de er på besøg. Det kan eksempelvis være et hjørne, hvor du lægger ting, så de kan tegne og så videre. Mangler du ting til dette, kan du købe alt, hvad du skal bruge hos BR.