Plakater til ethvert rum

Lige meget hvilket rum du er ved at indrette, kan plakater være en rigtig god tilføjelse til væggene, så der kommer lidt liv ind i rummet. Plakater kan tilføje nogle farver på de ensfarvede vægge, så de virker mindre kedelige, og i stedet bringer en masse energi til rummet.

Hvilke slags plakater du vælger, er helt op til dig. Det kan være kunstplakater, citatplakater eller fotoplakater. Hvilke plakater du vælger, kommer helt an på, hvilket rum du er ved at indrette. Motiverne og farverne på plakaterne har rigtig meget at sige, når du skal vælge, hvor de skal være.

Stuen eller soveværelset giver mange muligheder for plakater på væggene. Her kommer det an på, hvilke farver du ellers har indrettet med, og hvad du godt kan lide. I stuen vælger mange at lave gallerivægge, hvor de blander de forskellige slags plakater. Her kan du med fordel vælge flotte fotoplakater, som passer ind i din stil – for eksempel er naturplakater altid et sikkert valg, da disse bringer noget natur ind i rummet. Naturplakater kan du mikse med en citatplakat med et citat, du godt kan lide, og nogle kunstplakater, med noget abstrakt kunst i de farver, der er i naturplakaterne. Du kan også vælge at hylde Danmark ved at sætte smukke fotoplakater op med danske motiver. Vi har meget smuk natur i Danmark, så hvorfor ikke bruge det i din indretning? Hvor mange plakater du bruger, og hvor store de skal være, er helt op til dig. Måske du bare vil have et par stykker i samme farve? Eller måske give dem meget opmærksomhed med en masse plakater i forskellige størrelser? Det er hundrede procent op til dig, og hvad du godt kan lide.

I soveværelset kan du også med fordel vælge naturplakater med træer eller vand, da disse bringer noget liv, men også en afslappende energi til rummet – hvilket er rarest i et soveværelse. Igen bringer naturplakater samtidig naturen ind i dit soveværelse. Du kan også med fordel vælge at lave en gallerivæg i dit soveværelse. Her skal du bare være opmærksom på, at plakaterne ikke skal virke for voldsomme og overdrevne, da dette tit modvirker den afslappende stemning, man gerne vil have i sit soveværelse. Det er selvfølgelig helt op til dig, så hvis du gerne vil have eksplosioner af farver i dit soveværelse, så skal du selvfølgelig bare gøre det. Plakater bringer bare noget liv til væggene, så de ikke virker for kliniske og kedelige.