3 kreative aktiviteter til din næste venindedate

Er du og din veninde kreative sjæle, eller trænger I til en lidt anderledes venindedate? Der er ikke noget som en god veninde. Her får I tre bud på sjove aktiviteter, som I kan putte i mindebogen.

Prøv kræfter med papirklip

Hvis det kribler i fingrene efter at kreere smukke former i papir, kan I lave papirklip. I skal blot bruge sakse, lim og en hel stak karton. Udfordr hinanden i, hvem der kan lave det største eller mest komplicerede papirklip. Lad kreativiteten strømme fra hoved til hånd. I kan besøge Museum for Papirkunst, hvis I gerne vil inspireres. Her finder I fx H. C. Andersens originale papirklip. Lav en tur ud af det, nu I alligevel er tæt på Jammerbugtens smukke natur. Bliv inspireret til området her.

Besøg et værksted, hvor du kan kreere smuk kunst

I flere byer kan du besøge et kreaværksted eller maleværksted, hvor du kan afprøve hele processen fra start til slut med at male, glasere og brænde keramik. Lav fx en smuk potte til din Pilea. Her emmer stemningen af grin, fællesskab og hygge, mens I udformer jeres kreationer. I kan også finde poscatuscherne frem og male på sten. Hvem kan fx lave den flotteste velkomststen til hoveddøren?

Gå på genbrugsjagt

Måske er I helt vilde med at sidde foran symaskinen? Vandr gennem tøjstativerne i den lokale genbrug, og skab en ny værdi for gammelt tøj. I kan også finde nogle sjove genstande, der trænger til at blive shinet op eller få en ny funktion. Måske kan den gamle træstol blive genstand for et sjovt malerprojekt sammen? Mulighederne er mange, og samtidig støtter I en god sag.

I kan selvfølgelig også lede efter mere inspiration på nettet, så I kan få den helt rigtige tur for jer. Tag din veninde under armen og planlæg jeres næste venindedate nu!