Vær kreativ med at holde varmen de særligt kølige vinterdage

Det giver sig selv, at husene bliver køligere om vinteren, fordi temperaturen udenfor jo falder, som årstiden sænker sig over landskaberne. Derfor skrues der hos mange ekstragodt op for varmen, men for det første er dette en dyr løsning, og for det andet er det ikke altid, at det rækker til en reel forskel fra før.

Manglende gulvvarme?

Det er bl.a. gulvvarme, ikke alle har derhjemme. Deraf kan fødderne hurtigt gå hen at fryse. Hvis fødderne fryser, kan dette tjept overføres til resten af kroppen, da kulden stiger op fra fødderne – de modtager jo kulden direkte fra gulvet, mens resten af kroppen modtager varmen fra den omgivende luft. For at undgå kolde fødder, er hjemmesko til børn og voksne et fantastisk, virkende middel. Det tager ikke længe at finde et par varme og yndige hjemmesko til hjemmets børn. Skal de voksne i husstanden også bruge nogle, er dette heller intet problem at købe over nettet eller i fysisk butik.

Tænd op i pejsen

Ejer I et hus af ældre dato, har I muligvis en brændeovn og udstyret til rensningen af den. Det giver ikke blot ekstra hygge af have tændt op i ilden indenfor – det giver også den fornødne varme i hytten. Sæt jer ind i stuen en blæsende og frysende efterårs- eller vintereftermiddag eller -aften, og oplev med en familiefilm og slikskåle hyggen, en pejs eller brændeovn bidrager til.

Skab hygge med tæpper og kakao

Der er intet middel mod kulden, der virker som et blødt tæppe og et krus varm kakao. Varm kakao med skumfiduser er kuren på alt, og i samarbejde med et vamset tæppe, der kan dække hele kroppen, der i forvejen bærer både hoodie og joggingbukser, bliver stemningen kun hyggeligere. Uanset om du er alene en søndag aften eller samlet med familie, skal dette nok hjælpe på humøret.