Dekorér hjemmet flot med børnenes kreative projekter

Når man har børn i hjemmet, som elsker at være kreative, så kan man næsten ikke undgå at have mange kreative projekter i hjemmet. Det kan være projekter, som børnene har arbejdet på derhjemme, i børnehaven eller i skolen.

Man bør altså vise projekterne frem, nu hvor børnene har brugt deres tid og fantasi på at lave dem. Man kan hertil vælge at dekorere hjemmeret flot med børnenes projekter. Læs mere om det her.

Ram projekterne flot ind

Du kan ramme projekterne ind med passepartout og kartonrammer. Det er en god ide at ramme projekterne ind i flotte rammer, da det kan være prikken over i’et til børnenes projekter. Du kan således lede efter rammer, som passer specielt til de kreative projekter, som dine børn har lavet.

Du kan også få dit barn til at hjælpe dig med at finde de perfekte rammer til projekterne. Dermed er du sikker på, at projekterne kan stå ekstra flotte og skarpe i hjemmet.

Hæng projekterne op forskellige steder i hjemmet

Du kan hænge projekterne op forskellige steder i hjemmet. Det er op til dig at vurdere, hvor projekterne vil stå bedst i netop dit hjem. Det kan være, at der er en fin tegning, som vil passe rigtig godt til stuens indretning.

Du kan også hænge nogle kreative projekter op i entreen, så man kan se projekterne, lige når man træder ind i dit hjem.

Det er også oplagt at dekorere børneværelset med de fine projekter. Det vil nok gøre børnene glade for at se deres arbejde stå fint på deres værelse.

Projekterne giver hjemmet et livligt look

De kreative projekter, som børnene har lavet, vil bestemt give hjemmet et mere livligt, børnevenligt og hjemligt look. Hvis det således er dét, du ønsker, at din hjem skal udstråle, så bør du komme i gang med at dekorere hjemmet med børnenes projekter.