Sådan arrangerer du halloween i nabolaget

Ville du også ønske, at vi gik mere op i at fejre halloween herhjemme? Det kan nemlig være en fantastisk anledning til at komme ud i flotte kostumer, at pynte hjemmet uhyggeligt op og selvfølgelig spise lækker slik. Måske skulle du prøve selv at arrangere halloween blandt dine naboer. Så kan I nemlig alle være med til at fejre det.

Tal med naboerne om det

Halloween kan egentlig være mange ting, men en stor del af festen handler også om at gå fra dør til dør, at se de flotte halloweendekorationer, at møder monstre og hekse i døren og selvfølgelig at bede om slik. Derfor er det altså også oplagt, at du forsøger at få dine naboer med på ideen. Sådan vil der nemlig være flere huse at gå til.

Snak gerne med naboerne lidt tid i forvejen. Sørg også for at forventningsafstemme.

  • Skal alle give slik i døren?

  • Hvor meget skal man pynte op?

  • Er der nogen, som ikke vil være med?

Det er selvfølgelig nemmest at få de naboer med, der selv har børn eller er interesserede i halloween.

Find de flotteste kostumer

Til halloween skal du selvfølgelig også have nogle flotte halloween kostumer. Dit barn vil sikkert gerne klædes ud. Det går mange børn nemlig meget op i. Derudover kan du dog også selv finde et flot kostume, så du også er med til festlighederne, hvis nabobørnene kommer forbi og banker på hos dig.

Halloweenkostumet kan selvfølgelig være uhyggeligt, så det passer med temaet. Hvis det alligevel er lidt for meget for de mindste, så er det også tilladt at finde et mindre uhyggeligt kostume.

Du kan finde en masse flotte, uhyggelige og fantasifulde kostumer, hvis du blot tager dig et kig på https://kostumeguiden.dk/. Her er der nemlig et stort udvalg af alverdens kostumer for både de største og de mindste.