Magisk sand er perfekt til de rolige sanselege

Magisk sand

Det magiske sand som alle børn snakker om – men hvad er det for noget? Kinetic sand er en blanding bestående af 98% naturligt sand og 2% magisk bindemiddel, der gør, at barnet kan lege med det sammenhængende sand som kan formes i alle mulige forskellige figurer og former. Sandet vil være sjovt for barnet at røre ved, samt være en sjov og fantasifuld leg. 

Kinetic Sand kan du finde mange steder i mange forskellige varianter. Ønsker du god service og en hurtig håndtering af din ordre? Hos Little Happy finder du et bredt udvalg af det kendte “Kinetic Sand” og så kan du få det til dit barn hurtigst muligt. Magisk sand vil altid være en sikker vinder hos ethvert barn!

En sjov og kreativ leg til børnene

Leg med Kinetic Sand vil være en god og fantasifuld leg for barnet. Her kan der formes, røres og leges præcis som barnet selv ønsker. Med Kinetic Sand er det kun fantasien der sætter grænser for, hvad der kan udrettes med sandet. Det er en endeløs leg hvor der hele tiden kan skabes noget nyt, og legen aldrig bliver kedelig.

  • Sand sæt, grøn

Det magiske sand finder du nu i et fedt sæt hvor legen bliver ved og ved, og der aldrig kan blive for mange figurer. Dette sæt indeholder sand, sandkasse, en skovl og to forme, så barnet kan lege løs med sandet og bygge, forme og skabe forskellige former og figurer. 

  • Kinetic Sand, Skjulte skatte

Dette sæt vækker spænding og mysterie, når der skal findes ud af, hvilket skjult element barnet får med, med dette sæt. Med dette sæt får barnet en kiste med nøgle hvori der er sand, mønter og et hemmeligt redskab til legen.

  • Sandwhirlz

Denne sannwhirlz gør legen med Kinetic Sand sjov på en helt ny og anderledes måde. Sandet skal igennem røret, og ud kommer det i flotte og farverige mønstre, så barnet kan beundre hvordan sandet kan komme ud i smukke former. 

Bag om Kinetic Sand

Kinetic Sand er sand, som ikke bare er sjovt og lege med, men har en fantastisk konsistens, der gør lysten til at røre det helt vild. Det føles både vådt, klistret og tørt på samme tid, og dette gør legen med det endnu sjovere. 

Med Kinetic Sand holder legen også ved. Dette sand tørrer ikke ud, og dermed er det et langvarigt produkt som barnet kan bruge igen og igen uden at blive træt af det.

Med sandet vil barnet træne sin finmotorik og koncentrationsevne, og dermed forekommer der altså læring og træning gennem leg, hvilket vil være fantastisk for barnet i fremtiden. 

Med den gode motorik får barnet det nemt med at møde nye mennesker og have en positiv tilgang til tingene. Samt med den gode koncentrationsevne vil barnet ingen problemer få, med at skulle starte i skole.