Gør-det-selv projekter til din bryllupsfest

Et bryllup bliver meget nemt dyrt. Det kan være svært at spare på nogle ting, som for eksempel maden, lokalet, tøjet – derfor kan det være en god ide at overveje, hvilke ting man kan lave selv, så man kan spare lidt penge på dette. I denne artikel bliver der nævnt nogle ting, I kan prøve at lave selv; både ting der er nødvendige, men også ting, som gør festen og minderne lidt sjovere.

Bordkort kan være en rigtig god ide at lave selv. Ja, du kan købe nogle virkelig flotte bordkort, men du kan med garanti også lave nogle rigtig flotte selv! Køb noget pap og nogle tuscher, så kan du nemt selv få lavet nogle fine bordkort. Du kan også tage ud i skoven og samle grene, skære dem i tynde skiver og skrive navne på dem. Det behøver bestemt ikke at blive dyrt at lave bordkort. Samtidig er der med sikkerhed andet bryllupspynt, som I enten kan købe billigt eller lave selv, så I ikke skal bruge alt for mange penge på dette.

Photo Booth eller selfie-stand er også en hyggelig og sjov ting at have til brylluppet. Du kan selv lave bryllupsrelaterede rekvisitter, som folk kan bruge til deres billeder. Det kan være champagneglas, hjerter og de klassiske overskæg og briller. Derudover kan du selv lave en rigtig flot baggrund til selfie-standen. Det kan for eksempel være glimmer eller blomster, som hænger i baggrunden.

Gode råd og ideer kan du også med fordel forberede selv. Lav en kasse eller lignende, som du stiller sammen med noget at skrive på. Så kan dine gæster skrive gode råd til jer, som de kan lægge i kassen – eller ideer til dates – og så må I først åbne kassen, når I har jeres første bryllupsdag. Hvordan I vælger at gøre det, er helt op til jer. Måske har I en gammel kasse i kan bruge til at putte ideerne og rådene i. Så kan I eventuelt lægge post-it noter eller måske flere tynde træskiver ved siden af, som gæsterne kan skrive på.