Væk dit kreative indretningsgen til live

Kreativitet kan vise sig på mange måder. Du har sikkert gang i utallige små projekter derhjemme. Du er måske til håndarbejde og ferm til at strikke, hækle og sy de lækreste vanter til vinteren? Det kan også være, at du er bedre med pensel, lærred og akvarel, og at du i stedet maler de smukkeste billeder til at pynte på væggene. Men det kan også være, at du lige så godt kunne skrive en mail til “Nybyggerne” på TV 2, fordi din kreativitet udfolder sig i indretningen af dit hjem. Uanset hvad, så kan kreativiteten i indretningen hjælpes på vej med et besøg af gardinbussen,

Læs mere her.

Det sidste finish

Mange danske hjem minder efterhånden om hinanden. Det er der ikke noget galt i, men det kan være, at du har et ønske om at skille dig lidt mere ud eller gøre din indretning mere personlig. Og hvis dine vægge er ved at være fyldt med hjemmelavet kunst, og dine sofaer med hjemmelavede puder, så kan det være at du skal til at kigge på dine vinduer. Her er nemlig en oplagt mulighed for at skabe nye udtryk i dine rum ved at finde nye og flotte gardiner. Gardiner vil ikke blot tjene et praktisk formål, men de hjælper også til at ramme dine vinduer ind og skabe en sammenhæng i dine rum.

Besøg af gardinbussen

Derfor kunne du med fordel booke et besøg af gardinbussen og deres søde medarbejdere. De har enorm erfaring i gardiner. Sammen kan i finde forslag til, hvilke gardiner som passer til dit hjem. Helt uforpligtende kan du få tips, råd og sågar et tilbud på, hvad deres hjælp vil koste. Du behøver ikke at beslutte dig, imens de er på besøg, men kan blot vende tilbage, når du har tænkt over indretningen.